Wescast Hungary Zrt.

Telefonszám 8:00 - 17:00

+36 34 562 100

Hétfő - Péntek

8:00 - 17:00

E-mail

WHA.info@wescast.com

Hírek

Wescast Hungary Zrt.

Új Wescast projekt

Kedves Munkatársaink!
498,77 millió Ft-os vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósul meg a járműipari fékrendszerekhez használt öntöttvas anyagminőség mechanikai fejlesztése, amely segítségével csökkenteni lehet a fékrendszerekből származó mikroszemcsés szennyeződések mennyiségét. Az innovációs fejlesztést a Wescast Hungary Zrt. és a Miskolci Egyetem által alkotott konzorcium valósítja meg 2025. február végéig a Széchenyi Terv Plusz Program keretein belül.

Wescast Hungary Zrt.

Football

Kedves Munkatársaink!
Vállalatunk 2021. szeptember 12-én ismét részt vett az autóipari szektor legnagyobb közösségépítő rendezvényén, az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Automotive Foci Kupán. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan Budapesten, az Ikarus BSE Sporttelepen került lebonyolításra, melyre idén is a magyar járműipar legrangosabb hazai és nemzetközi vállalatainak csapatai fogadták el a meghívást.
Ezúton szeretnénk megköszönni a focicsapat tagjainak a részvételt és a nagyszerű eredményt amit elértek a rangos sporteseményen.
Wescast FC csapattagok:
- Bordács Róbert (csapatkapitány)
- Tobak Bence
- Láng Norbert
- Fidrich Márk
- Yang Qinglin
- Vlaszács Róbert
- Gulyás Áron
- Plugor Zsolt
- Kerekes József

Wescast Hungary Zrt.

„A gyermek mosolyában ott az egész világ! Tündöklő zöld mezők és rengeteg virág.”

Minden adott volt, hogy jó legyen… és jó is lett. :-)
Az év egyik legvidámabb napján – 2021. június 12-én délelőtt – minden a gyermekekről szólt a Wescast-nál. Sok izgalmas és érdekes programmal vártuk a vállalatunknál dolgozók gyermekeit.
Az apró gyerkőcöktől kezdve a nagyobb gyermekekig mindenki nagyon jól szórakozott. Volt ugrálóvár, lehetett lovagolni (köszönet ez utóbbiért a Ferencz Tanyának). Az oroszlányi önkéntes lánglovagok is megérkeztek szirénázó autóval, hogy a sok kis kíváncsi apróság felkapaszkodhasson a hatalmas járműre. Az időjárás is nekünk kedvezett, így egy hatalmas hab party segítségével minden gyerkőc lehűthette kicsit magát.
Köszönjük, az Állatságok állatbemutató csapatának az interaktív műsort, és hogy végre megtudhattuk, a teknős a “leggyorsabb” állat. :-)
Akit érdekelt, hogy a szülei(k) hol töltik napjuk egy részét, megnézhették a Wescast gyárépületét. Sok kis száj maradt tátva a hatalmas gépeket és kemencéket látva.
Emellett egy pocak sem maradhatott éhes, kürtöskaláccsal, vattacukorral, pattogatott kukoricával, ásványvízzel és hot-dog-al kedveskedtünk a hozzánk ellátogató apróságoknak.
Természetesen meglepetéssel is készültünk, 5 db Wescast-os ajándékcsomagot (köszönet az egyedi tervezésű bögrékért Katona Gábor kollégánknak), és 5 db családi fürdő belépőt sorsoltunk a Gyémánt Fürdőbe az apróságok között.

Wescast Hungary Zrt.

Húsvéti Rajzpályázat

Vállalatunk által meghirdetett Húsvéti Rajzpályázat március 29-én lezárult. Az apró kis kezek nagyon szorgosak voltak, 15 alkotás érkezett – volt aki 2 csodaszép rajzzal is meglepett Bennünket-, amit ezúton is köszönünk a kreatív gyerkőcöknek. A jutalom sem maradt el, rövid kis találkozó keretében adtuk át a rajzokért járó ajándékokat a gyerekeknek.

IATF 16949 szabvány szerinti újratanúsító auditunk

2021.04.16-án sikeresen lezárult az IATF 16949 szabvány szerinti újratanúsító auditunk. A Bureau Veritas tanúsitó iroda képviseletében Lőrinc Lejla vezető auditor és Steidl Csaba auditor 4 napot töltött el cégünknél, mely során kiemelt figyelmet fordítottak a vevő specifikus követelmények és a szabvány szerinti követelmények teljesitésére Az auditot megelőző felkészülést és munkát ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, kiemelve azokat a kollegákat, akik aktívan részt vettek az auditra való felkészülésben és közvetve hozzá járultak az audit sikerességéhez.

Wescast Hungary Zrt.

Holdújév a Wescast oroszlányi gyárában

Kínában – de Kelet-Ázsia más országaiban is – a holdújév az év legnagyobb ünnepe. A tavaszünnep időpontja évről évre változik, az új év kezdte 2021-ben február 11-re esett. A kínai horoszkóp szerint a bivaly évébe lépve, egy igazán szerencsés év köszönt rank. Idén ezt a napot munkatársainkal együtt ünnepeltük, a jövőben pedig szeretnénk ezzel hagyományt teremteni.

Wescast Hungary Zrt.

Kupakgyűjtő szív

Vállalatunk a társadalmi felelősségvállalás elkötelezettjeként, fontosnak tartja, hogy segítséget és támogatást nyújtson, ezért vállalatunk területén elhelyeztünk egy Kupakgyűjtő szívet. Ahogy eddig is, az összegyűjtött kupakokkal, az oroszlányi születésű Tamás Borikát támogatjuk. Az Aranyhaj világa Alapítvány facebook oldalán további információkat találtok Borikával kapcsolatban. Wescast „szívünket” a környezettudatosság jegyében, újrahasznosított hulladékból készítette számunkra Rónaszéki Zoltán, akinek a munkásságát a Szemétből Kincset facebook oldalán követhetitek nyomon.

Wescast Hungary Zrt.

Köszönjük neked Hajnal az erőt az utakon!

Kampány a fizikai munka megbecsüléséért!

Plakát
Wescast Hungary Zrt.

ISO 14001 szabvány szerinti felügyeleti auditunk

2020.09.10-én sikeresen lezárult az ISO 14001 szabvány szerinti felügyeleti auditunk. A Bureau Veritas tanúsitó iroda képviseletében Németh Tamás vezető auditor és Klász László auditor 2 napot töltött el cégünknél, mely során kiemelt figyelmet fordított a jogszabályi a szabvány szerinti követelmények teljesitésére.

Az auditot megelőző felkészülést és munkát ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, kiemelve azokat a kollegákat, akik aktívan részt vettek az auditra való felkészülésben és közvetve hozzá járultak az audit sikerességéhez.

Wescast Hungary Zrt.

IATF felügyeleti audit

2020.08.07-én sikeresen lezárult az IATF 16949 szabvány szerinti felügyeleti auditunk. A Bureau Veritas tanúsitó iroda képviseletében Steidl Csaba auditor 5 napot töltött el cégünknél, mely során kiemelt figyelmet fordított a vevő specifikus követelmények és a szabvány szerinti követelmények teljesitésére.

Az auditot megelőző felkészülést és munkát ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, kiemelve azokat a kollegákat, akik aktívan részt vettek az auditra való felkészülésben és közvetve hozzá járultak az audit sikerességéhez.

Wescast Hungary Zrt.

Szijjártó Péter látogatása

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter munkaebéden látta vendégül az oroszlányi térség vállalkozásait. Társaságunk képviseletében Matajsz Gábor Európai alelnök vett részt az eseményen, melynek a festői Esterházy-kastély adott otthont.

Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit facebbok oldala.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Olyan partnerségi viszonyt kínálunk Önöknek,
amiben igazi élmény lesz velünk dolgozni!

Telefon

+36 34 562 100

Email

WHA.info@wescast.com