Wescast Hungary Zrt.

Telefonszám 8:00 - 17:00

+36 34 562 100

Hétfő - Péntek

8:00 - 17:00

E-mail

WHA.info@wescast.com

Befektetők

Wescast Hungary Zrt.

Bohong csoport


Az 1999-ben alapított, világszínten 5500 főt foglakoztató kínai Bohong csoportnak három fő üzleti ága van, az autóalkatrész gyártás, az autómárka-kereskedés, valamint az ingatlanfejlesztés. A vállalatcsoport legjelentősebb forgalommal bíró tevekénysége az autóalkatrész gyártás, amelyhez 14 gyár tartozik világszerte. A vállalatcsoport tulajdonába tartozik a Weslin Industries csoprt, amely a világ egyik legnagyobb autóalkatrész beszállítója.


Magyarországi leányvállalata az oroszlányi székhelyű Wescast. A Wescast az oroszlányi európai gyártóközpontban a világ legnagyobb autóipari vállalatait látja el kipufogócsonkokkal és turbóházakkal, jelentősen hozzájárulva ezzel a magyar autóipar exportkivitel eredményeihez.Wescast Hungary Zrt.

KEFA csoport


A KEFA Industries (Group) Ltd. egy kínai magánvállalkozás, amely a következő vállalatokból és gyárakból áll, kereskedelmi és gyártási termékeink a következőkre specializálódtak: Öntvények (szürke, képlékeny, acélötvözet, rozsdamentes acél) és megmunkáló aknák Gépek és cementberendezések Járműipari termékek Mezőgazdasági öntvények és termékek Elektromos vezetékek tartozékai Olajmező és gázipari berendezések Tengeri termékek Fémbélyegző termékek Kovácsdarabok (acélötvözet, rozsdamentes acél) és megmunkálószelepek ( Pillangószelep, visszacsapó szelep, gömbcsap, kapu szelep, globális szelep)Innováció

Folyamatos fejlődés az öntödei megmunkálásban.

Minőség

Szolgáltatásaink folyamatos legmagasabb szinten tartása.

Fejlődés

Munkavállalóink fejlesztése a precíz munkavégzéshez.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Olyan partnerségi viszonyt kínálunk Önöknek,
amiben igazi élmény lesz velünk dolgozni!

Telefon

+36 34 562 100

Email

WHA.info@wescast.com